cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 27°
27°

Turista estel·lar

Un milionari nord-americà serà el primer turista de l'estació espacial Mir. Pagarà 3.700 milions pel viatge, entre 7 i 10 dies de visita, que durà a terme a mitjan any que ve. Segons informava un diari barceloní, ja ha avançat uns milions "xavalla" per formar la tripulació que l'ha d'acompanyar a l'espai.

Després de l'afer Kursk i allò dels concordes, Denis Dito "amb aquest nom no és estrany que vulgui desaparèixer" corre el risc de fer de Layka i perdre's per un forat negre. Si hi ha vida extraterrestre, ho sabrem aviat. Les forces comandades per Darth Vader s'acostaran a l'estació i voldran cobrar-li a més l'impost ecoturístic "la propaganda antiecotaxa clama al cel", si és que hi arriba a pujar, allà dalt. Vist com les gasten els russos "xeringa inclosa", vés a saber si no els surt més barat implantar-li el viatge, estil Total Recall "amb Arnold i Sharon virtuals pel mateix preu", i per avall.

Els hotelers balears ja tremolen: només ens faltava una altra destinació emergent per rematar la crisi, tot i que tal vegada no seria mala idea organitzar una copa del Mir de regates galàctiques i enviar cap allà una delegació dels famosos del couché. El barco de rejilla reinventat, versió magnats i potentats. Bon viatge.

La ingravidesa els cuidaria els líftings i les silicones, i no haurien de patir per la gomina: sense vent és impossible descambuixar-se. Tot un què per als amants del sortir-en-els-papers.

El turista estel·lar serà el turista del XXI: si no t'agrada el que trobes a la Terra, pega un bot a l'espai exterior, subministrament d'oxigen garantit, vistes a Mercuri.

Els dels comptes corrents més corrents s'hauran de conformar amb seguir les evolucions d'aquesta nova activitat pels diaris, encara que és de suposar que aquests viatges només seran notícia si fracassen.

Pels profans en matèria d'aeronàutica, els detalls tècnics de l'expedició sonaran a rus "Dito és expert que ha estudiat a la NASA", que la vida a la Mir deu ser ara mateix d'allò més insulsa per al públic en general. Només apta per als qui hi van a fer feina i per a milionaris excèntrics exposats a quedar-hi en el camí o a morir-se d'avorriment.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris