nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 16°
15°

Més democràcia, Sr. Aznar

S'ha de donar una sortida democràtica al País Basc, la que el govern trobi, però tancar-se en contra de qualsevol tipus d'avançament i només pensar en mesures policíaques, no és democràtic Sr. Aznar.

La sortida democràtica que sigui, perquè estam en aquest sistema, o no, encara estam amb les mateixes solucions del temps d'En Franco? El general va ser un dictador, amb les mans plenes de sang dels demòcrates que va assassinar, vostès no ho són, com ell. Som a l'any 2000 i a Europa, fins quan haurem d'estar d'aquesta manera?

Sr. Aznar no hi ha més sortida que la democràtica, ho entengui d'una vegada, el diàleg, la negociació, el dret d'autodeterminació, l'educació, aquestes haurien de ser les seves armes i no les posicions intransigents, que el que fan és destruir els valors humans i el fan ser com un dictador. La intransigència ha creat un clima dolent que ens fa mal a tots. Obriu portes per la llibertat, el poble d'Israel demanava al faraó «volem llibertat». Vostè que va sentir al seu cor el clam del poble de Déu, no faci el sord amb el poble basc, perquè tots els poble són de Déu i si el seu cor no es commou, recordi les plagues que Déu envià sobre Egipte.

Francesc Domènec Ferrer. Palma

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris