algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
15°

Benvinguts, AeBal

Les meves obligacions professionals m'obliguen freqüentment a usar les nostres línies aèries, Ibèria inclosa, encara que em sàpiga greu.
Darrerament vaig haver de volar una altra vegada a Palma amb aquesta companyia (en aquells moments no em quedava cap altra alternativa) amb el petit i incòmode avió turbohèlix, renouer, lent i amb excessives bosses d'aire i turbulències com a companyes de viatge. Mitja hora d'interminable vol que es va fer eterna.

Ibèria ens té condemnats i castigats als illencs a viatjar, valgui el símil, en un petit i lent Panda i, fins ara, sense cap possibilitat d'elecció. I així continuen, a la recerca d'uns resultats econòmics satisfactoris. La comoditat del passatger, segons sembla, és secundària.

Ahir ja vaig poder volar amb AeBal en un modern reactor, silenciós, confortable i 17 mints de vol que varen ser una delícia. El comenatri generalitzat entre els passatgers a l'arribada era que la diferència d'avions és abismal i, per si hi faltàs res, el preu del bitllet és el mateix.

AeBal, a qui evidentment el compte dels resultats li deu preocupar, però menys que a Ibèria, acaba de posar a disposició dels balears una flota de moderns Mercedes amb 3 freqüències diàries d'anada i tornada i al mateix cost que la companyia de bandera. Els usuaris estam d'enhorabona i podem felicitar-nos per això.

Deixin-me suggerir a tothom que tengui tendències masoquistes o li encantin les emoions fortes que s'apunti a volar amb Ibèria amb els seus turbohèlixs. El suggeriment també és vàlid per a tots aquells que no tenguin gens de pressa per arribar a la seva destinació.

Per la meva part, agraesc a AeBal la seva entrada a les Illes. Els desitj tot l'èxit que indubtablement mereixen i, evidentment, que comptin amb mi.

Joan Mascaró. Ferreries.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris