algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Sant Cristòfol 2000

Sr. director: Un any més hem celebrat les festes de Sant Cristòfol i sa Calatrava s'ha vestit de gala. Un any més aquesta Associació de Veïnats ha aconseguit celebrar unes Festes d'Estiu marcades per la participació i el saber fer. Ha passat un any mes i sa Calatrava segueix pel bon camí. Seguim recuperant el nostre Patrimoni, els nostres edificis, recuperam tradicions i oficis i el mes hermós de tot, recuperam gent, amics i veïnats que fa molts d'anys se'n varen anar i avui tornen.

Sense cap dubte Sant Cristòfol, aquest any, ha estat més esplèndid que mai, i ens ha fet realitat una vegada més el sentiment que tots els calatravins tenim entorn del nostre barri. Ses Festes d'enguany han estat un exemple per a tot Ciutat. El sopar de germanor a la plaça Llorenç Villalonga fou esplèndid malgrat la pluja del principi, després va acabar de ploure i vàrem gaudir d'una vetlada meravallosa. Volem per tot això aprofitar aquest espai per agrair a tothom la seva ajuda i participació.

Volem agrair l'esforç del departament de Manteniment de l'Ajuntament de Palma, sobretot al Sr. Paco Frau, per tot el que han fet per aconseguir que tot estigués a punt. Moltes de gràcies a Emaya per les contínues neteges especials que han fet cada dia. Gràcies al regidor d'Acció Social, Sr. Nadal, per la seva disposició, i poder gaudir del pati del Casal Ciutat Antiga i poder interpretar l'obra de teatre prevista, que sense aquest espai no hagués pogut esser.

Gràcies a la companyia Vostè perdoni i a Fonotaxi per la seva participació i ajuda. Gràcies a la Policia Local per la seva total disposició i participació, tot va anar molt bé i la seva contínua presència és d'agrair. Gràcies a l'empresa Cala 24 pels favors fets, a Gràfiques Miramar per la seva ajuda, al Forn de sa Pelletaria pels seus «cremats» i el Forn de sa Calatrava per tot.

Gràcies a mestre Guillem Bonet per la fantàstica exposició de comerços antics. També agrair a la delegada del Govern, Sra. Cirer; al batle de Palma, Sr. Fageda; als regidors del Govern Municipal, del PSM i d'UM per la seva presència i col·laboració, la seva participació ens ajuda i ens dóna coratge per continuar.

Gràcies a les confraries dela Sta. Faz i Ntra. Senyora, de la Salut pel seu suport i participació.
Gràcies a la parròquia de Sta. Eulàlia i la comunitat jesuïta del Col·legi de Monti-sion per la seva entrega i també a les comunitats de religioses de Sta. Clara i S. Jeroni, del Centre Eucarístic i de les Siervas de Jesús per la seva participació i col·laboració. I sobretot gràcies a tots els calatravins i calatravines, sense voltros aquest somni anomenat sa Calatrava, no seria possible.

Molts d'anys a tots i bon estiu a tothom.

Climent Garau. President AV sa Calatrava. Palma

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris