nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
18°

No més serveis públics a Sant Jordi

Som un dels dos mil veïns del poble de Sant Jordi, que per desgràcia depèn de Palma, dic per desgràcia perquè aquest fet ens reporta haver de sofrir la presència de dos serveis públics necessaris però alhora molt molests per als qui els tenen devora seu.

Nosaltres durant l'estiu, que es tenen obertes les vidrieres per la calor, cada minut ens passa per sobre un avió. Per tant, si el vent ve de llevant, que és quan s'enlairen per damunt Sant Jordi, pareix que tot s'ha d'esbucar, i si ve de llebeig s'acoten i donam gràcies, perquè tan sols els sentim passar. Però mira per on des del 1971 tenim una minidepuradora, (ara ho sabem) la primera que es construí, amb tanta bona sort que la feren en el nostre indret i ens acompanya juntament amb els avions quan fa llebeig amb les olors i contaminacions que produeixen aquest tipus d'instal·lacions.

Doncs mira per on, com que hem estat tan contents amb ella, ens en volen fer una altra al seu costat, però molt més grossa, és clar: només depurarà totes les aigües residuals de tot el municipi de Palma (46 milions de litres diaris), quasi res. I tot això només a 800 metres del nostre poblet. I com que el vent dominant és el de llebeig, ens fiquen dins ca nostra «s'excusat» de tot Palma.

Realment els qui ens administren tenen motius per estar contents: la salut i el benestar del poble van cap endavant. De totes maneres, si s'esforcen un poc més trobaran algun altre sevei per «endossar-nos»; ja ho provaren amb la macropresó. Aquesta situació és veritablement vergonyosa. Ja és hora de dir PROU amb els avions sense cap barrera acústica, ni cap ajuda per compensar el gran renou que provoquen i una depuradora completament deixada de la mà de Déu que en aquests darrers anys tan sols ha fet de colador. Ja en tenim més que suficient, que ens arreglin el que ja tenim i que no ens vulguin fer combregar amb mes rodes de carro. JA ESTÀ BÉ!!!

Pere Vich Bennasar. Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris