cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
21°

Actualitat d'Alaró: problemes i solucions

Alaró va unit íntimament al seu castell. I ja fa anys que es programà un pla de restauració dels castells de Mallorca: castell del Rei a Pollença, el de Santueri a Felanitx i el d'Alaró, el més visitat. El més recent i conegut és el de Bellver de Palma. I naturalment el que necessita manco restauració.

La premsa d'aquests dies explicava que la comissió del Consell de Mallorca havia adjudicat un projecte de millora de carreteres per un import superior als 90 milions. Una carretera correspon a Felanitx i l'altra a la reforma d'un segment de la via d'enllaç entre Alaró i Consell, tan llargament desitjada pels alaroners.

També hi ha l'assignació al consorci institucional Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació, que assignava 21 milions al sosteniment del centre de disminuïts de Son Tugores. Així mateix l'Ajuntament d'Alaró ha firmat un crèdit de 100 milions amb Sa Nostra i La Caixa, per subvencionar els actes culturals de la vila. També darrerament, s'havia estudiat un pressupost d'uns 170 milions per restaurar les torres i murades i millorar els edificis habitats del Castell. I no menys, caldria millorar la carretera des des Verger en es Pouet, gairebé intransitable, fa anys refeta per la gent d'Alaró i alaroners que ja no habiten a la vila. Que la Mare de Déu del Refugi faci factible tot el programa transcrit!

Antoni Amorós Borràs. Palma

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris