nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
25°

Carta Oberta al Sr. Joan Fageda - batle de Palma

Sr. batle:
Seguint el seu costum de menysprear tot allò i tots aquells que no pensem com vostè, les seves declaracions desqualificant la concentració ciutadana pel manteniment del bonobús mostren la seva manca de capacitat per escoltar les demandes dels ciutadans i ciutadanes. S'ha de ser caparrut per no voler mantenir el bonobús, almanco fins que estigui clar que la targeta ciutadana és completament legal, que es pot aconseguir de forma àgil i sense esperes i que és senzilla de carregar per a tothom...

En lloc de cercar solucions o modificar les presumptes il·legalitats de la targeta ciutadana, ens acusa sense cap mania a tots els que demanam el manteniment del bonobús de polititzar el tema. Demanar que no s'obligui milers de ciutadans i ciutadanes a pagar 175 ptes. per billet, que és el que passarà si retira el bonobús, és polititzar les coses, senyor batle? No oblidi, senyor Batle, que vostè fa Política des de la Institució Municipal.

Per què idò va desqualificar la concentració ciutadana del passat dia 14 de la manera com ho va fer, com si fer política fos una cosa dolenta i en conseqüència, fossin dolentes les persones que es preocupen per les decisions que afecten els ciutadans?

Sr. batle, no és fer política gestionar la ciutat i els problemes dels ciutadans des de l'amiguisme, el favoritisme o les simpaties personals? Rectificar és de savis, Sr. batle: respecti els que discrepen de les seves decisions i reconegui que la targeta ciutadana és una improvisació plena de defectes que tal vegada es podran subsanar, però que fan necessari que mentrestant es mantengui el bonobús. Gràcies per la seva atenció.

Plataforma ciutadana en defensa del bonobús.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris