nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 17°
16°

Aclariment

A causa d'algunes informacions errònies aparegudes en el diari que dirigiu, referides a l'organització de la XVI Trobada d'Escoles Mallorquines i al I Congrés de Llengua i Ensenyament a Mallorca, com a integrants del Moviment d'Escoles Mallorquines voldríem puntualitzar que: "El Moviment d'Escoles Mallorquines és una associació independent i sense fi lucratiu que promou tota una sèrie d'activitats (intercanvis d'experiències docents, exposicions de material didàctic, taules rodones, conferències...) per ajudar a difondre un ensenyament en català de qualitat.

"Des de fa setze anys organitza les Trobades d'Escoles Mallorquines amb l'ajut econòmic de diferents entitats i amb el suport de més d'un centenar de centres educatius.

"Enguany va organitzar la XVI Trobada corresponent, el Moviment d'Escoles Mallorquines va organitzar el I Congrés de Llengua i Ensenyament a Mallorca, que es dugué a terme a l'Auditòrium de Palma els dies 7, 8 i 9 de maig del 1999. En aquest congrés hi hagué taules rodones sobre diferents temes i comunicacions presentades per professionals d'àmbits diversos.

Per tot això, volem que quedi clar que tant la XVI Trobada d'Escoles Mallorquines realitzada a Capdepera, com el I Congrés de Llengua i Ensenyament a Mallorca han estat organitzats pel Moviment d'Escoles Mallorquines i no, com s'indicava en els articles del Diari de Balears de dia 14 i 28 de maig respectivament, per altres entitats.

La Junta Directiva

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris