nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 21°
23°

La vaga dels taxistes

Avui Palma, ja en plena temporada turística, viurà una jornada de vaga dels taxistes. El Govern balear no té competències per donar solució al problema i el millor que podria passar seria que l'Executiu central li transferís com més aviat millor la competència pertinent perquè adaptàs la normativa a la realitat illenca.

També hem de fer constar que sobre les espatles dels mallorquins i dels turistes que ens visiten recau ara la inexistència d'un pla integral de transports que hagi posat ordre en el sector. És una altra feixuga herència del passat, cada dia més qualificable com a resultat de l'estratègia de l'estruç.

No és el moment perquè ens entretinguem a explicar els mals provocats per aquesta actitud ni és la nostra funció prendre partit per cap de les associacions enfrontades. Però sí s'ha de reclamar que tots els partits amb representació parlamentària, especialment aquell que té responsabilitats de Govern a Madrid, siguin ferms en l'exigència que l'Executiu Aznar permeti una adaptació del decret a la realitat.

Només quan s'hagi assolit aquest objectiu s'ha d'escometre la redacció del pla integral de transports, un procés en què s'han de veure implicades les administracions autonòmica, insular i municipal, a més dels sectors afectats. Mentre, no ens queda més remei que sumar-nos a la petició de serenitat feta als taxistes.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris