tormenta
  • Màx: 17°
  • Mín: 15°
19°

Crítiques gratuïtes al Pacte

Som militant del P.S.M. des de fa molts d'anys. Tenc molta confiança en els companys i companyes amb els quals compartesc el mateix projecte polític i sent molt de respecte per ells i per elles. Per això em dol haver d'escoltar de boca d'en Tomeu Picornell i d'en Miquel Payeres el que consider comentaris corrosius i opinions injustes. Com molt del que els vaig haver d'escoltar al debat de Telenova de dijous passat.

Supòs que ja els va bé exercir de fuet fustigador de tot el que es posen a la boca, i per tant de creences, projeccions i il·lusions que compartesc amb altra gent, amb un llenguatge sarcàstic, àcid, cínic..., que no em molestaria mentre hi contassin les seves pròpies quimeres. Fins i tot jo també en podria fer broma. Però sí que m'ofèn profundament que usin aquestes formes per parlar de gent amb noms i llinatges "en el cas referit parlaven de la dimissió d'en Joan Mayol i d'una suposada actitud dels consellers del P.S.M." o de les intencions de persones amb projectes compartits.

Per això, i en el context de la tertúlia de Telenova, qualsevol opinió emesa amb una mica de bondat "estic pensant en els comentaris de n'Andreu Manresa i na M.Antònia Garcia" sonava a bàlsam, a disculpa per a tota la gent que confiam en la gestió d'uns partits d'esquerres i nacionalistes. I ja està bé que els que creim que aquest Pacte de Progrés incideix en un canvi d'actituds i de formes de gestionar la política "els que silenciosament però decididament hem treballat per fer realitat una possibilitat de Govern que sempre vérem llunyana i que ara és possible" aquests, hàgim de ser tractats amb tant de sarcasme, amb tanta vacuïtat.

De veritat, Tomeu i Miquel, aprendré a tancar el diari on escriviu i pitjar el botó de la televisió on participau. Les vostres opinions no m'informen de res ni tampoc m'ensenyen res. Les vostres opinions sols m'ofenen.

Joana Maria Fiol Jordà. Montuïri

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris