lluvia ligera
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
19°

A l'amic Joan Mayol

Ens vàrem conèixer fa molts d'anys, quan fèiem el batxiller. Tu ja duies la curolla dels animals i la natura, i quan encara pels altres els animals eren per a caçar i la natura destorbava, tu ja parlaves de respecte i protecció. Anaves a reunions amb les persones més avançades en aquest tema (en Félix Rodríguez de la Fuente, per exemple), eres membre d'associacions d'història natural i ornitologia, i tu mateix vares ser cofundador del GOB. Jo t'admirava, Joan.

Vares estudiar "naturalment!" Ciències biològiques, i continuares la teva feina sistemàtica d'estudi i protecció. Llibres, treballs, projectes, amb un sol objectiu: ajudar i protegir la Naturalesa. Coneixes cada pam de la nostra terra, perquè l'has caminada i estimada.

Dins la Conselleria d'Agricultura has estat una alenada d'aire fresc. Aquests que ara creuen positiu que ja no hi siguis, aquells que no fan ni deixen fer, ens volen fer creure que amb rodes de tractor i subvencions s'acabarà amb la sequera i la ignorància. tant de bo fos així. Però crec que si els agermanats aixecassin el cap, plorarien per aquesta nostra malaurada terra i per la sort dels nostres fills.

Jo t'admir encara més, Joan. Ves amb el cap ben alt, Joan. Per la teva feina. Per la teva dignitat. Pel teu cor. Perquè només els camins que tenen cor valen la pena.

Moltes gràcies, Joan Mayol.

Carles Amengual. Palma

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris