lluvia ligera
  • Màx: 26°
  • Mín: 25°
26°

Un doble motiu de satisfacció

Ahir es presentà el concurs per a l'adjudicació del projecte del recinte firal de Palma. Aquesta iniciativa del Govern de Progrés ha merescut l'aplaudiment de la classe empresarial i la col·laboració de l'Ajuntament de Palma. Encara que ens puguin titllar d'ingenus, volem lamentar que sigui precisament aquest fet el que haguem de destacar. La seva singularitat el converteix en notícia i hauria de fer reflexionar a tots aquells que, amb tota la mala intenció del món, contribueixen a crispar l'ambient fins a fer-lo irrespirable. La política és, per definició, confrontació de parers i oferiment d'alternatives. Haver de recordar que, no obstant això, existeixen unes formes i que no s'ha d'estar disposat a pagar qualsevol preu entristeix. La ciutadania no és tan beneita com alguns voldrien pensar i sap extreure conclusions.

En tot cas, deixem les exhortacions i felicitem-nos perquè Palma disposarà "esperem que en un termini breu" d'unes instal·lacions requerides pel seu teixit empresarial i comercial. No serà aquest l'únic avantage de la realització del projecte. A ningú no se li escapa que el Polígon de Llevant és una barriada que, massa vegades, ha estat oblidada. La inicitiva tindrà "ha de tenir" una traducció social, perquè contribuirà a revitalitzar la zona on s'ha d'ubicar.

Ara només ens cal esperar que d'aquí a un termini relativament curt de temps puguem felicitar el president Antich, el vicepresident Sampol, el batle de Palma i la classe empresarial per haver sabut dur a bon port la construcció del recinte firal de Palma.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris