cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
23°

Festa solidària?

El diumenge 21 de maig vaig anar, amb unes quantes persones amigues meves, sud-americanes, a la festa hispanoamericana que se celebrava al camp de futbol de l'Arenal.

Ja ens havia estranyat bastant, en comprar les entrades, que aparegués com a «coordinador», a banda de l'Ajuntament de Llucmajor, el partit polític ASI (Agrupación Social Independiente). Però la sorpresa i la indignació varen ésser groses en comprovar que:

1. Hi havia diverses taules on es venien camisetes i gorres amb el logotip i nom de l'esmentat partit.

2. El senyor Rabasco, de l'ASI, pujava a l'escenari dient: «subo porque me lo han pedido, no es mi estilo», per a continuació iniciar un míting fent una autoalabança de tot el que ells havien fet per a la gent hispanoamericana a Mallorca, i afegir un atac furibund al president de la nostra Comunitat, senyor Antich, perquè no era a la festa (vàrem comprovar amb l'organització que no hi havia estat convidat), i amb un discurs populista i demagògic volent fer creure a la gent que al govern del senyor Antich no li interessa gens aquest tema perquè no són mallorquins. I altres barbaritats. Tot en un to totalment grosser i mal educat.

Naturalment el tinent de batle de l'Ajuntament de Llucmajor, que entregava diversos premis, duia posada una gorra de l'ASI.

Em va resultar molt lamentable que una anomenada «fiesta hispanoamericana» es fes servir de plataforma perquè un representant d'un partit polític fes un míting contra l'actual president de la Comunitat. No comprenc com els organitzadors, dels quals no vull dubtar de la seva bona voluntat, s'han deixat mediatitzar d'aquesta manera.

Naturalment, no m'oblildo de la llibertat d'expressió, però sobretot no m'oblido que em varen enganyar, perquè jo no anava a un acte polític, sinó que anava a una festa que va resultar ser un altaveu d'un partit polític, mesquí i grosser en les seves maneres.

M.A. Vaquer. Palma

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris