algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
16°

Carta oberta al Sr. Fageda

Sr. Fageda, batle de la ciutat i president de l'equip de Govern de Cort, vostè disculpi, però en el Secar de la Real té un bon problema. Mentre vostè es comprometé en les darreres eleccions municipals a construir un poliesportiu en l'únic espai públic destinat pel PGOU a zona esportiva en aquesta urbanització (molts de veïns guardam gelosament els seus tríptics de compromís electoral) hi ha un Sr. Regidor que, en nom de tot l'equip de govern, encarrega projectes (pagats naturalment amb els nostres duros), retira projectes, torna a encarregar projectes per fer un camp de futbol al servei d'una institució privada en el mateix lloc. Vostè perdoni, però ara mateix no sabem molt bé si és per al CD Mallorca o per al CD La Unión; però no som els únics, tampoc no ho sap mitja Junta Directiva d'una Associació de Veïns "amb 182 socis d'una urbanització amb més de 500 habitatges familiars"; l'altra mitja, casualment directius del club, pareix que sí que ho sabien tot.

Aquest regidor, Sr. Batle, que tan alegrement li pren la paraula, també ens pren el pèl (uns 400 veïns de la urbanització que han firmat que no volen un camp de futbol); aviat farà un any que ens va prometre que ens convocaria per contestar les nostres propostes. Encara (per inèrcia anàvem a dir) ho esperam, però la veritat és que no esperam res de bo.

Allà on no n'hi ha, que no n'hi cerquin. Aquest senyor i els seus assessors, quan els proposàvem la possibilitat de projectar un espai obert a tothom, nins i nines, homes i dones, joves i no tan joves; un espai obert a altres possibilitats esportives i no tan sols al futbol; un espai integrat amb les necessitats de tota la població de la zona i al mateix temps amb les característiques urbanístiques que es plantejaven quan es va concebre aquella urbanització... aquests senyors sortien amb «peteneres» com «el futbol és un esport majoritari» o «l'Ajuntament no pot mantenir costoses instal·lacions i cerca institucions que les mantenguin», etc.

Sr. Batle, no és tant qüestió de duros com d'imaginació, de cultura, de saber fer les coses ben fetes. Si tot això ara no es troba dins l'Ajuntament de Palma, no passia ànsia, sabem esperar. Que no toquin res, que deixin aquell espai com està. No volem perdre la possibilitat de tenir una ciutat millor que la que tenim ara i, no es preocupi, hi haurà persones amb capacitat d'entendre les nostres aspiracions, amb imaginació i cultura, per fer qualque cosa més que un sol projecte repetit una i altra vegada per tota la ciutat de Palma.

Sr. Fageda, el seu projecte era millor, no era agressiu amb l'entorn. Vostè ho va prometre. I molta de gent s'ho va creure.

Margalida Ramis i 46 signatures més. Palma

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris