muy nuboso
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
22°

Més vigilància

Davant dels fets ocorreguts recentment al barri de Son Armadans (que inclou Son Dureta, Son Alegre i part del passeig marítim), l'apunyalament d'un veí en la seva pròpia casa, l'estirada del casc i altres menys greus (gràcies a Déu), la Junta Directiva de l'Associació de Veïns vol fer arribar als afectats i conveïns, la seva repulsa dels fets i reiterar-los que està a la disposició de tots per intentar solucionar els problemes.

Hi ha a Son Armadans uns quants «punts calents» de venda de droga i de prostitució, que l'únic que han fet ha estat dur delinqüència a aquest barri que, a part de ser el que més imposts paga de Palma, en compensació, és el que menys rep. Bastaria una presència real i més continuada de la policia de barri que ens correspon, per dissuadir molts delinqüents de cometre actes delictius tan trists como el darrer viscut.

Sabem que moltes vegades les policies, tant Nacional com Local, es troben amb les mans fermades per la legislació tan permissiva que tenim en aquest (i altres) temes, però volem informar el veïnat que s'ha sol·licitat innombrables vegades a l'Ajuntament més presència policíaca a la zona (de la Policia Local), pero com es pot observar, sense resultat positiu. És indignant veure pel centre de Palma, antics «orers» (i en la actualitat policies locals amb totes les de la llei), que únicament es dediquen a posar multes als vehicles que es passen dos minuts de l'ORA, i que els barris perifèrics estiguin tan deixats de la mà de Deu.

No sabem exactament quantes persones componen el cos de la Policia Local a Palma, 700?, 800?, ni en quants torns estan distribuïts, però la seva presència és suficient. On són entre les 8.00 del vespre i les 9.30 h. del matí del dia següent, que no se la veu ni pel centre? Què fa quan tarda tres quarts d'hora a arribar, si arriba, quan se sol·licita la seva presència? (l'altre dia uns veïns hagueren de fer meravelles per treure el cotxe del garatge perquè un bloquejava la sortida dels seu edifici).

En fi, des d'aquestes línies sol·licitam públicament i enèrgica, i per enèsima vegada, al batle més presència policíaca per a aquest barri, que fins fa poc era una delícia, i que se'ns està escapant a tots de les mans.

La Junta Directiva de l'Associació de Veïns de Son Armadans, Son Dureta, Son Alegre i passeig marítim

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris