algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
19°

Carta a Catalina Cirer

Excma. Sra:

Ens adreçam a vostè per tal d'expressar-li la nostra sorpresa i el nostre malestar pel que ha passat en el decurs de la visita del ministre de l'Interior en funcions, Sr. Mayor Oreja. La Federació d'Associacions de Veïns de Palma ha estat marginada de la reunió, a la qual assistiren altres entitats.

Li volem recordar, Sra. Cirer, que tot el que té a veure amb la seguretat ciutadana ha estat present en la nostra tasca, no debades la Federació d'AA.VV. va convocar la primera (crec que única) i multitudinària manifestació contra el tràfic de drogues que va estar precedida amb una campanya de denúncies de punts de venda de drogues. Fórem els representants de la Federació els qui donàrem la cara i arriscàrem la nostra seguretat portant la pancarta de denúncia que encapçalava la manifestació, i que rebérem insults i amenaces per part dels presumptes traficants de drogues.

Fou la nostra Entitat qui organitzà les primeres jornades sobre seguretat ciutadana, en les quals en el decurs d'una setmana intervengueren, com a ponents, fiscals, advocats i representants d'entitats que treballen en el camp de la prevenció amb joves i infants. Jornades de Formació sobre el problema de drogodependència també compten en el nostre bagatge de feina... I com no, hem participat en les reunions convocades per la Policia Nacional perquè ens explicassin les seves iniciatives, etc. etc.

Per tant, Sra. Cirer, estarà d'acord amb nosaltres que és difícil d'entendre el que ha passat, i no intuir un intent poc elegant de deixar fora la Federació de la reunió amb el senyor Mayor Oreja, a no ser que fos una reunió d'amics i no per tractar un tema que té a veure amb l'organització de les forces de seguretat.

Vostè ha marginat la representació d'un gran nombre de ciutadans i ciutadanes de Palma, a més d'ignorar una realitat de feina i implantació de les Associacions de Veïns i la seva federació constatada amb els més de vint-i-cinc anys d'existència. Creim que aquesta realitat de feina voluntària, de defensar els interessos generals dels ciutadans i ciutadanes de cada un dels barris i de la ciutat en el seu conjunt mereixerien, amb una valoració mínimament objectiva, el respecte dels qui tenen responsabilitat en les institucions.

La pregunta és: Per què? Vostè haurà de donar resposta.

Ben cordialment.

M. Rosa Bueno Castellanos, presidenta Federació A.V. Palma

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris