nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
17°

Botigues de segona mà

Jo estava convençut que la usura i l'estafa eren penats per la llei amb penes de presó per a tothom sense excepció, sigui quina sigui la seva condició. Quina va ser la meva sorpresa quan l'altre dia i per necessitats urgents personals, vaig haver de vendre un equipament elèctric que no m'era imprescindible per viure. Vaig acudir a una botiga de les denominades de «segona mà».

L'equip en qüestió estava valorat en unes 200.000 ptes. i aquests «senyors» (per anomenar-los d'alguna manera) intentaren estafar-me, ja que no ho puc anomenar de cap altra manera. A part d'oferir-me'n un preu irrisori, fregant el robatori a mà armada, aquests «senyors» es comportaren amb une maneres i una educació impròpies de qualsevol persona que es guanyi la vida atenent el públic.

Tot i que es pot entendre, ja que veient les seves tàctiques de compra i venda, millor dit les seves tàctiques d'usura, no es dediquen a atendre el públic. Si algú de vostès ha d'anar a vendre-hi res, n'hi oferiran una tercera part del seu valor (tot i que sigui acabat de comprar o pràcticament nou) per més tard ells revendre-ho al preu que més els interessi (sempre amb un amplíssim marge de beneficis per a ells).

No sé si aquests «senyors» pensaran que tothom que hi acudim som lladres o delinqüents que anam a vendre-hi objectes robats, no ho sé. Però allò que haurien de tenir en compte és que la persona que acudeix a la seva botiga la primera cosa que espera és un tracte adequat (amb un mínim d'educació) i la segona és una oferta adequada pel producte. Jo no dic que aquests «senyors» perdin doblers, però que pensin que no tothom és igual i si allò que es pretén vendre és un producte que se sap ben segur que se'l prendran de les mans just exposar-lo (li posin el preu que li posin), haurien de tenir més consideració per a les persones que acudeixen a vendre'l i no oferir-los-en una autèntica misèria.

Bé, això és tot el que he de comunicar a la resta de l'opinió pública, perquè s'ho pensin dues vegades abans d'acudir a aquestes botigues, ja que seran estafats. Li agraesc per endavant la publicació d'aquesta carta (en el cas que es decideixi a fer-ho).

Miguel Senudo Rodríguez. Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris