nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
19°

La Real: hi haurà «Camp de futbol»

Arran de la Carta al Director apareguda als mitjans de comunicació locals en dies anteriors, signada per l'Associació de Veïnats de Sant Bernat de La Real, m'agradaria, com a regidor d'Esports de l'Ajuntament de Palma, puntualitzar diverses qüestions.

La primera d'elles, i també la més important, és reafirmar que l'equip de Govern de Cort i, per descomptat, la regidoria que presidesc, no han deixat mai de tenir present el conpromís assolit amb els veïnats del Secar de la Real respecte de la construcció d'un camp de futbol a la barriada reservat per a l'ús exclusiu dels residents i del club esportiu representatiu de la zona, La Unió.

Això darrer no són paraules buides de contingut, sinó realitats paleses i concretes. La redacció i l'elaboració del projecte es troben pràcticament enllestits i l'adjudicació i posterior execució de les obres es duran a terme en un termini de temps extraordinàriament breu.

De totes aquestes consideracions s'ha informat detalladament els representants de l'Associació de Veïnats de Sant Bernat de La Real al llarg de les reunions informatives que els responsables de l'Institut Municipal d'Esports, i jo mateix com a president d'aquesta institució, hem mantingut amb aquests dirigents veïnals. Concretament, el passat 6 d'abril, vaig tenir l'ocasió de facilitar les explicacions oportunes al vicepresident de l'AV, el senyor Pere Salvà. Al mateix temps, es comunicà als dirigents del Club La Unió, molts ells membres alhora de l'associació de veïnats, la celebració d'una reunió infortmativa, a les instal·lacions d'aquesta entitat esportiva, prevista pel dia 14 d'abril.

El fet que des de l'Ajuntament de Palma i des de l'IME s'hagin mantingut contactes fluïts i continuats amb els representants ciutadans del Secar de La Real, fa encara menys comprensible la publicació de la Carta al Director que posa en dubte la voluntat municipal respecte de la construcció del camp de futbol. A totes les reunions celebrades, s'ha fet palès el compromís que l'IME pel que fa a la creació de futures instal·lacions esportives al Secar de La Real, així com que els usuaris exclusius del camp no serien altres que els veïnats i els esportistes que formen part del club La Unió.

Esperant que aquesta carta hagi contribuït a aclarir el posicionament de l'Ajuntament i a resoldre els possibles malentesos creats, rebi, senyor director, una atenta salutació.

Gaspar Oliver Juan. Regidor d'Esports de l'Ajuntament de Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris