cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
24°

Senyor batle de Llucmajor

Amb la present carta vull fer-me solidari amb la situació que estan patint els propietaris de la finca del carrer Girona de s'Arenal de Llucmajor.

És una finca restaurada que vàrem comprar quan encara estava en obres i que l'havien de lliurar el mes d'octubre de l'any 1998. La finca està acabada i amb tota la documentació legal però no disposam de corrent. I no hi ha corrent perquè l'Ajuntament de Llucmajor no vol donar permís per fer la sèquia que dugui el corrent. És una finca sense molts de luxes i sense grans pretensions, i els que viuen, o malviuen, allà són treballadors, gent normal.

Si com l'Ajuntament diu s'ha comès algun delicte, que es persegueixi el delinqüent i que s'apliqui la llei. Però l'única responsabilitat dels propietaris és haver comprat i pagat aquesta propietat. No hi tenen res a veure amb procediments legals. Hi així i tot són els que paguen les conseqüències. I estan amb llum d'espelmes.

El que és trist és que les persones que han de donar una solució a aquest problema, tots tenen corrent a ca seva, i per tant no tenen cap pressa per solucionar-ho. Per favor, faci qualque cosa. La situació ja és insostenible. Ja no sabem què hem de fer ni on anar.

Antoni Ramis Ferriol. S'Arenal

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris