algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 15°
18°

Agraïment a Damià Amer i al Reial Mallorca

El cap de setmana passat vaig viatjar a Barcelona amb uns amics per assistir al partit entre el FC Barcelona i el Reial Mallorca. Després del partit ens disrigírem a l'aeroport per tornar en el nostre vol, que en teoria havia de sortit a les 22.15 de diumenge. L'esmentat vol era el mateix en el qual viatjaven la plantilla del Reial Mallorca, els tècnics i els directius.

Quan arribàrem al mostrador de facturació a les 21.15, és a dir, una hora abans de l'hora de sortida, com marquen les normes, se'ns informà que el vol estava en overbooking, cosa que segons sembla significa que s'han venut més places de les que realment té l'avió. Al·lucinant! Hi hagué la casualitat que en el mostrador següent al nostre es trobava Damià Amer i alguns dels directius del Reial Mallorca facturant el seu equipatge.

Damià Amer s'interessà pel problema que estàvem tenint en aquell moment, sense conèixer-nos de res, i cordialment ens digué que esperàssim que ell acabàs de facturar l'equipatge del club i de comptar les persones que viatjaven amb ells i si ells no ocupaven totes les plces que tenien reservades, per descomptat que podíem ocupar-les nosaltres. Al final no pogué ser i vàrem haver de volar en el vol següent, però m'agradaria fer arribar el meu agraïment al Reial Mallorca, en general, i a Damià Amer, en particular, pel seu interès cap a l'afició mallorquinista. Gràcies Damianet i enhorabona Mallorqueta!

Xisco Rotger Covas. Palmanyola

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris