algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
13°

Carta al regidor d'Esports de l'Ajuntament de Palma

Sr. Oliver, estam consternats davant la notícia apareguda en la premsa el passat 8 de març en la qual s'afirmava que aquest Ajuntament oferia al Reial Club Esportiu Mallorca el camp de futbol del Secar de la Real, entre tots, per a la pràctica d'aquest esport per part de les categories base del club.

Si és cert, no entenem fins on pot arribar la seva incongruència o tal vegada la seva barra.
Les obres del camp en qüestió encara no s'han duit a terme a pesar a les ja infinites reclamacions, discussions i acords sobre el tema per part d'aquesta Associació de Veïnats. Després de múltiples promeses incomplides, ajornaments «sine die» i paralitzacions amb la mínima excusa, ens trobam encara sense les esmentades instal·lacions i a més ara amb la sorpresa que, en el cas de dur-se a terme algun dia, aquestes puguin ser adjudicades per a la utilització per part del que no és altra cosa que un club esportiu privat, en detriment de la població infantil de la zona, la participació de la qual en el club mencionat és nul·la, tot i l'emblemàtica representativitat que per a aquesta illa ostenti en altres nivells futbolístics molt superiors.

Com pot suposar aquesta absurda possibilitat d'adjudicar té en contra de forma decidida aquesta Associació de Veïnats i, amb ella, tota la població de la zona. És més, la consideram una autèntica provocació a la qual respondrem amb tota classe de contundents mesures de protesta, en el cas de dur-se a terme, per aconseguir fer-la absolutament inviable, i tenint en compte el que això pot significar en el deteriorament de les relacions entre veïns i Ajuntament.

Preferim creure que aquesta informació és tan sols una darrera guspira del passat Carnaval, no en va la notícia es publicava el dia de l'«Enterrament de la Sardina», i per això el que li reclamam, Sr. Oliver, és que deixi de donar respostes evasives i d'una vegada promogui que es duguin a terme les obres de les instal·lacions esportives projectades. És vergonyós que una zona amb una densitat de població infantil com el Secar de la Real manqui de tot tipus d'infrastructura esportiva, sobretot quan existeixen uns terrenys destinats a l'efecte.

També sabem la titularitat municipal de totes aquestes instal·lacions, però la seva utilització i manteniment, en el cas d'haver d'adjudicar-se a cap club esportiu, ha de ser condició imprescindible que tengui una implantació real entre la infància de la zona.

Esperam que imperi el seny i que la notícia en qüestió tan sols sigui això: una darrera «xarlotada» abans d'entrar en els rigors de la Quaresma.

Associació de Veïns de Sant Bernat de la Real

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris