algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
24°

Carta a Alfons Mulet, President del Rotaract Club de Palma

Som assistent assidu a les finals pianístiques que des de fa vuit anys se celebren en el Teatre Principal, organitzades per aquell Club, i per això el vull felicitar públicament. La feina que fa amb vostè un grup de joves és digna de tota lloança, i en el seu «haver» tindrà sempre l'honor d'haver fet alguna cosa per i per a la música.

Els actuants d'ahir foren bons de ver i seria difícil al jurat fallar quin dels tres era millor. La guanyadora té empenta i no dubt que arribarà a ser una bona professional empesa per aquest concurs. Record que fa poc un guanyador del Rotarct actuà com a solista amb la nostra Orquestra i aconseguí un gran triomf: Kiev Portella.

Cal dir que els premis no són molt suculents tret del de l'Ajuntament de Palma i el que suporta aquesta organització, i els que bonament aporten altres organitzacions que ajuden a la celebració del concurs.

Seria lògic, si redunda en benefici de la ciutat, que la Comunitat, la Conselleria de Cultura, el Consell de Mallorca i entitats culturals i econòmiques en els fins de les quals han de ser prioritàries aquestes manifestacions, que les potenciassin i tendríem concursos de gran ressonància.

Joves del Rotaract, endavant, no defalliu , la vostra il·lusió i bon fer no es poden perdre.

Bejamín Salcedo

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris