algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

Fageda sobre la ubicació dels autobusos

Com a ciutadana de Palma, em dirigeixo a vostè perquè estim molt Palma, i a la vegada m'agradaria fer una petita aportació sobre la ubicació dels autobusos. Després de pensar hores i hores he arribat a pensar que el millor seria situar-los per la zona del canòdrom, velòdrom, es Fortí, la Plaça del Tub de les Avingudes i la Plaça que hi ha darrere.

Avantatges:
"Gran superfície per a la seva ubicació.
"Crear a la plaça d'Espanya un gran parc d'oci.
"Minvar la contaminació que hi ha a la plaça d'Espanya (veure l'estudi de contaminació CO2 del Govern balear a la Plaça d'Espanya).
"Les Avingudes (V. Alemanya, Camí de Jesús...) estan en el centre de Palma, en un dels eixos de la ciutat.
"Connexió dels pobles, ja que hi ha l'autopista al final del camí de Jesús, la qual enllaça amb l'autopista d'Inca i la d'Andratx; i evitar l'haver de circular pel centre de Palma.
"Proximitat als llocs de treball o estudis, clíniques, jutjat, universitat, instituts, comerços (passeig Mallorca, Jaume III i Rambla...)
"Millorar la perillositat del carrer camí de Jesús (el vespre)
"Fomentar l'ús dels serveis públics per la proximitat a estudiants, malalts, treballadors.
"Donar a aquesta zona un poc de vida, ja que tant la plaça del Tub, la plaça de darrere, el canòdrom ... estan totalment abandonats i bruts, necessiten una gran millora ja que no hi ha res.
"Evitar l'angoixa dels mallorquins quant a circulació de vehicles, ja que no entrarien ja dins Palma (els autobusos) i fomentarien el seu ús.

Pens que seria una bona meta per vostè que durant aquesta legislatura aportàs al ple aquesta idea, i oblidar la plaça d'Espanya i fer un centre d'oci i esplai. Vull que sàpiga que si hi ha una persona que l'admira som jo, ja que tenim el millor batle de Palma que hi pot haver en el món, em sent orgullosa de vostè.

Mercè Pujada Salvà. Palma

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris