cielo claro
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
15°

La funció del pare

Segons el professor Irving Kristol, investigador de l'«American Enterprise Institute» el pare exerceix una funció molt important, i els nins que hi viuen tenen moltes menys probabilitats de caure en el món de la droga, de l'absentisme escolar o de la delinquència. Aquest «descobriment» ha duit la revista Newsweerk a declarar el 1994 «Any del Pare». I en la mateixa línia s'ha manifestat el vicepresident Al Gore, que animava els nord-americans a «inculcar en la següent generació de pares la creença que la paternitat és un deure sagrat.

I és que moltes de les mancances que s'obseven, tant en les famílies acomodades com en les de classes socials més modestes, tenen com a denominador comú la falta d'un pare a casa.

La falta d'un pare pare, evidentement. No d'un homosexual que prefereix «ser dona» o d'una lesbiana que per rebutjar el varó, mai no podrà exercir bé el paper de pare». «Un nucli familiar "diu l'Associació Espanyola de Pediatria" amb un pare o una mare de sexe distint del corresponent al seu rol és, des del punt de vista pedagògic i pediàtric, claramente perjudicial per a l'harmònic desenvolupament de la personalitat i l'adaptació social del nin».

Susana Gracia Caás, sòcia d'Acció Familiar de Balears. Palma

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris