cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
19°

Ja hem esperat prou

A tots els responsables directes i indirectes i a tots els que hi podrien fer qualque cosa i no hi fan res de res, per favor facin ja!!!

Fa aproximadament un any, o fins i tot un poc més, es va inaugurar el poliesportiu del Consell Insular de Mallorca "Sant Ferran; s'hi varen gastar prop de 600 milions de pessetes i ens varen enganyar: ens varen fer creure que podríem gaudir d'un poliesportiu que feia molts d'anys es veia en un estat vertaderament ruïnós, deplorable; i el seu personal en unes condicions totalment precàries.

Fa uns dos anys, des del sindicat de l'UGT vàrem denunciar l'administrador del poliesportiu Sant Ferran per diversos motius quant al personal; totes aquestes denúncies es dirigiren al responsable polític d'abans i al Departament de Recursos Humans d'aquesta institució sense obtenir-ne cap tipus de resposta. A hores d'ara hi ha un altre responsable polític amb coneixement total dels fets; i aquest ni tant sols ens ha fet cas, sinó que també passa totalment dels greus problemes del personal.

Totes les denúncies abans esmentades es varen posar en coneixement del Comitè d'Empresa del Consell Insular de Mallorca, i el sindicat de CC.OO. ens hi donà suport. Des del Comitè es va fer un escrit dirigit al responsable polític, el Sr. Mateu Sedano, demanant la dimissió immediata per mala gestió de l'administrador del poliesportiu.

Veiem que no hi ha voluntat per solucionar la mala gestió de l'administrador i la mala situació laboral del personal.
És un poliesportiu de tots, no és un poliesportiu d'amics, Sr. Sedano; el poble té tot el dret de gaudir d'unes instal·lacions esportives que pertanyen al Consell Insular de Mallorca; no deixi que un senyor doni aquesta mala imatge. Hi ha persones preparades per gestionar aquest centre; la seva obligació és fer que funcioni i que fincion per a tots.

Sr. Sedano, no ens defraudi: tingui coratge de prendre decisions, malgrat que siguin difícils. Hi haurà molta gent que li ho agrairà.

Melcior Galmés Gerdà. Representant sindical de l'FSP-UGT. President del Comitè d'Empresa del CIM. Palma

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris