algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 15°
18°

Vacunació contra la grip

La petició feta pels viròlegs illencs, demanant una vacunació massiva contra la grip, s'ha de prendre amb la serenitat que requereix el cas, però també amb la preocupació que impliquen els primers indicis: aquest final de 1999 pot venir acompanyat d'una incidència fortíssima d'aquesta malaltia. Per tant, amb tranquil·litat i sense alarmismes, el que han de fer els ciutadans és exercir el seu dret a ser vacunats i prendre totes les mesures al seu abast per intentar evitar contagis.

Avui en dia la medicina està molt més avançada que aquell 1918, quan aquella terrible passa va fer estralls entre la població. De fet, les pandèmies posteriors s'han controlat amb més facilitat. Però això no lleva que hi hagi segments de la població, començant per les persones grans i seguint per les que ja pateixen alguns tipus d'afeccions importants, que han de ser conscients que prevenir ara pot ser molt important.

També la Conselleria de Sanitat té molt a dir. Són els seus dirigents polítics i tècnics els que han de facilitar al màxim la tasca de vacunació, que de fet ja ha començat fa unes setmanes. Però el bon temps no ha animat la majoria de ciutadans a protegir-se. No obstant això, les darreres baixades de temperatures i l'arribada del fred poden crear problemes a les autoritats sanitàries. I el més important és reaccionar i vèncer el perill de pandèmia. Amb bona organització i bona voluntat de tots, és segur que aquest objectiu s'aconseguirà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris