algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
24°

Quina vergonya!

Vist des de defora, i dit des d'un judici globalitzador, el col·lectiu de taxistes es caracteritza per un afany excessivament reivindicatiu i contradictori.

Després d'haver muntat un circ complet, amb malabaristes (a Cort), clowns (a la Pimem) i pobres homes-bala (els usuaris), amb la polèmica suscitada entorn del color que haurien de lluir els seus vehicles, s'ha destapat que la reclamació del col·lectiu era encara més esperpèntica del que tothom havia pensat.

Exigir que els taxis de Palma siguin blancs en lloc del ja històric negre i marfil per estalviar-se 40.000 pessetes de pintura a l'hora de renovar el cotxe, quan se sap que es paguen milionades per una llicència, és una bufonada. Com poden queixar-se tant uns professionals que deuen fer caixes diàries mínimes de 20.000 pessetes en la seva jornada laboral? Ben mirat, les 40.000 pessetes que diuen que costa mantenir el color original dels vehicles sembla que no ha de suposar cap desemborsament decisiu per a l'economia d'aquests treballadors.

Per què aquesta inisitència a aparentar que són els damnificats en tota aquesta història, quan en realitat són un col·lectiu que es troba en immillorable situació, tal com està el trànsit a Palma?

Tenint en compte que ara a més veuran incrementada la baixada de bandera, els seus guanys també augmentaran. Tot i això, tampoc no serà estrany que continuïn queixant-se. Com sempre.

Joan Palou i Vila. Palma

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris