algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
11°

No al tancament del centre de dia CIPRES

Una vegada més, assistim impassibles al tancament d'un dels escassos recursos públics que tenen les famílies amb disminuïts psíquics en la nostra comunitat, ens estam referint al centre de dia CIPRES. Quan una part de la Societat recull els guanys de la bonança econòmica d'aquests anys, deixam que una trentena de famílies d'escassos recursos tornin un poc més pobres, que s'agreugi el seu dolor.

La Societat Mallorquina no ha de permetre que això ocorri, hem de demanar i exigir una solució digna per a un servei social i públic, necessari i útil que dignifica qualsevol societat. Els Serveis Socials són per als més desfavorits, no només per als que donen vots, en aquest cas el ciutadà es converteix en moneda de canvi polític, una cosa que és ara bastant habitual, per desgràcia, en la societat actual.

Des de fa, aproximadament, 10 anys, han deixat agonitzar el Centre per a Disminuïts Psíquics CIPRES, l'han deixat morir per després privatitzar el servei. Han fet el mateix que amb les grans empreses públiques; ens diuen, que no són rendibles, que els falten infraestructures, que el servei el farà millor l'Empresa privada, etc. Aquestes empreses, una vegada privatitzades, en pocs mesos són rendibles i cotitzen en borsa. El contribuent descobreix que els preus no baixen, que el servei no és millor, tal com prometeren; els preus pugen i es fa una reducció de plantilla tard o prest.

Si els Governs privatitzen els serveis Públics, cada vegada governen menys i els partits polítics es converteixen en una empresa de captació de vots. Quan arriben al poder, el que fan és pagar aquests vots en espècies: festes, subvencions a empreses, augment de prestacions a determinades comunitats, etc. Nosaltres com a ciutadans podem deixar que es reparteixin entre ells els beneficis, "la cúpula de telefònica es repartirà entre 30 i 40 mil milions de beneficis o bé, que els polítics s'apugin el sou el doble o el triple just en arribar als seus càrrecs, per posar uns exemples recents; encara que pensam que estam deixant una societat de rapinya als nostres fills en què tot hi val o campi qui pugui és el lema predominant. Ens sentim preocupats davant tants d'interessos obscurs, davant tant de disbarat.

Per tot això, els sotasignants, deim: No al tancament del Centre de Dia CIPRES, que no l'enterrtin els senyors polítics, els seu cost és una mica davant aquestes quantitats astronòmiques que es reparteixen uns quants per a les seves butxaques i el benefici per a la Societat Mallorquina és enorme.

149 firmes

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris