algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 12°
12°

La televisió i els subtítols

Senyor director, som un ancià que fa 20 anys perdé l'audició de manera irreversible a causa d'un desafortunat accident. No pot imaginar-se com aquest fet va canviar la meva vida.

Des d'aquell moment vaig haver d'aprendre a sentir amb la vista. A les trobades cara a cara ja em defens bé llegint els llavis. Des de fa uns anys i gràcies a l'augment de sales de cine de V.O. subtitulada, puc veure pel·lícules actuals i de tot tipus. Empr el fax i, des de fa poc, el correu electrònic d'Internet per comunicar-me amb amics o amb qualsevol.

Però amb la televisió no puc. Com enyor la televisió! Com desitjaria sentir "llegint els subtítuls del teletext, si n'hi hagués" els telenotícies cada dia, els documentals i les pel·lícules, tot. Em deman, quanta gent hi deu haver en la mateixa situació?

Cada dia deman a la Fortuna que em premiï permetent-me sentir "veient" la televisió abans que l'edat acabi amb mi, fins ara, excel·lent visió o abans que la vida m'assenyali la porta de sortida.

Vicente Aguado Martín, Toledo

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris