cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
22°

Agraïment molt sincer a tot el personal de l'Hospital General

Fa aproximadament dos anys vàrem haver de menester la mà d'aquests magnífics professionals de la medicina perquè tractassin la nostra filla Mercè d'una intervenció de quistectomia LPS dirigida pels doctors Sanfeliu i Estrany, i ja vàrem quedar impressionats pel tracte humà de totes aquelles persones amb les quals vàrem topar, des d'Admissions fins a les persones encarregades de la neteja, passant per infermeres, auxiliars, metges, etc.

Ja en aquell moment volíem fer públic el nostre agraïment, però per diverses circumstàncies el temps va anar passant i no ho férem.
Però vet aquí, ara m'ha tocat a mi mateix haver-me de posar a les mans d'aquests magnífics professionals, amb una intervenció quirúrgica dirigida pel Dr. Julian Franco, i he de dir que (i els que em coneixen ho saben bé) si no hagués estat per l'experiència abans relatada i perquè el lloc és el mateix on varen operar la meva filla (l'Hospital General), jo no hi hauria anat amb la relativa tranquil·litat amb la qual hi vaig anar.

Tenc entès que no sé quin cap esfondrat volia fer desaparèixer aquesta institució per vella i no sé quines altres històries "no sé si això ja s'ha descartat", però si no és així, vull dir a qui correspongui que en lloc de tirar a la bassa una feina ben feta, valdria més que s'agafàs com a exemple i no sols que no es faci desaparèixer, sinó que se'n fomenti la forma i la professionalitat i que s'estengui aquest model als altres hospitals i clíniques de la Seguretat social.

No seria just que oblidàs en aquest moment el Centre de Salut d'Esporles, on estic molt ben atès des de fa molts d'anys amb el mateix interès. Moltes gràcies a tots per la vostra professionalitat.

Joan Serra Castanyer i Mercè Serra Oliver. Esporles

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris