nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
13°

Estornells al carrer de Manacor

La proliferació d'estornells s'ha convertit en un autèntic problema per a la ciutat de Palma i sobretot per al seus habitants. Els residents del carrer Manacor, concretament a la zona del bingo Rosales, s'ha convertit en objectiu directe d'aquests singulars ocells, que campen a l'ample per la zona «bombardejant» amb els seus excrements la bugada, automòbils, llars i persones. No és de rebut que l'Ajuntament gasti doblers a espantar aquests ocells del centre de la ciutat mentre, aquestes aus es tralladen a un altre punt de la ciutat a seguir fent de les seves. A més, les «descàrregues» d'aquests ocells estan creant un ambient antihigiènic a la zona per l'acumulació d'excrements en les voravies que pareixen vertaders corrals tenyits de negre que desprenen una olor insuportable.

Crec que com a ciutadana que paga els seus imposts puntualment, tenc dret a exigir i rebre el mateix tractament que els residents en el Born. És més, fins i tot crec que més atenció hauríem de tenir tenint en compte l'estat en què es troba el nostre barri, un dels més antics de la ciutat i que actualment viu sotmès a la dictadura i punteria dels estornells.

Com a palmesana reclam a qui correspongui que faci qualque cosa per això i espant aquests ocells cap a altres llocs, però no de Palma, sinó del camp o onsigui, però que deixi viure els qui a dures penes amb pensions mínimes sortim endavant a pesar de les cagarades contínues.

Margarita Gallén Comas. Palma

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris