algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
18°

Contra el tancament del CIPRES

La present carta és per mostrar la nostra disconformitat vers el tancament del centre de dia per a discapacitats psíquics C.I.P.R.E.S. depenent del C.I.M.

La Conselleria de Benestar Social exposa que el centre no es troba en les condicions adequades per donar els serveis necessaris als 68 discapacitats que actualment hi assisteixen.

La decisió més lògica per nosaltres seria que les deficiències existents, localitzades en els tallers, fossin solventades per tal que aquest centre públic seguís desenvolupant la seva tasca.

Però, què suposaria aquest tancament?
La Conselleria de Benestar Social ofereix la integració, tutelada pel C.I.M., dels 68 afectats a centres privats. Això implica una dispersió dels usuaris de C.I.P.R.E.S. entre diferents centres privats de Mallorca i no sabem com afectarà el seu estat anímic i si això suposarà una passa enrere en el seu desenvolupament actual.

D'altra banda, aquest és l'únic centre públic de les seves característiques a Mallorca, inaugurat per la princesa Sofia al març de 1972, i pensam que és molt greu el seu tancament contemplant únicament la gestió privada concertada i eliminant l'opció de la gestió pública.

Maria Cañellas i Joana Ma. Noguera. Palma

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris