nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

Un altre cop Cort

Hi ha una definició del conservadorisme que s'avé molt poc amb el tarannà de l'Ajuntament de Palma. Se sol dir que aquesta manera de veure el món consisteix a no intentar arreglar les coses que ja funcionen bé. La decisió de tancar al trànsit un tram de les Avingudes durant un any i mig situa els llogaters de Cort en un terreny que voreja el radicalisme revolucionari. El trànsit rodat és un problema greu a Palma i no sembla que les obres de soterrament contribueixin, precisament, a solucionar-lo.

A més, un repàs històric al notori contrast entre les previsions i el termini efectiu d'execució d'unes obres municipals pot provocar la desesperació del ciutadà amb memòria massa recent del pla Mirall. Segurament, la tranquil·litat no serà l'estat d'ànim més difós entre els veïns de la zona afectada. L'anunci que els treballs no s'interrompran durant les vint-i-quatre hores del dia allunya la perspectiva de poder gaudir del merescut descans nocturn.

De tota manera, encara que sigui molt difícil, convé no prejutjar i mantenir-nos a l'expectactiva de com es desenvolupen els esdeveniments. Sobretot, convé posar molta de fe i imaginar que el resultat final haurà merescut tots els sacrificis suportats.

Mentrestant, haurem d'administrar amb molta de magnanimitat les dosis de paciència que ens queden per a l'equip de govern de l'Ajuntament de Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris