muy nuboso
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
12°

Rèplica a Mònica Pastor

Sra. Mònica Pastor:
el to de la seva carta no és el més apropiat per a una persona que diu que vol col·laborar amb un altre partit. Es compadeix del secretari general del PSM, li frega per la cara el que per a vostè han estat mals resultats electorals, la pèrdua d'un senador al qual vostès ni han optat, fa mostres de no acceptar una decisió que se suposa que el PSM té tot el dret a prendre; «critica enèrgicament» que el PSM se senti «postul·lant absolut» del nacionalisme, acusa el PSM d'«exhalar» un radicalisme a nivell nacionalista, acusa Mateu Morro d'una actitud personalista, de «sacralitzar» el seu partit, de «resistencialisme», i d'altres coses que no pareix que expressin cap simpatia cap a aquest partit.

Sra. Pastor, no creu que la seva carta transpua un nivell de visceralitat excessiu? A vostè li pareix que aquest reguitzell d'acusasions és el més adequat per fer possible una entesa? A mi em fa la impressió que vostè odia aquest partit que diu que vol com a aliat a les generals.

Una bona mostra de talant dialogant i democràtic seria respectar les decisions dels altres partits, i vostè no ho fa Sra. Pastor. Vostè no vol pactes ni acords, vostè no vol pactes ni acords, vostè tan sols vol fer mal. Jo no sé què convé més al país, ni tenc tantes pretensions com per interpretar el sentiment els cioutadans d'aquestes Illes, però la seva carta no m'ha agradat. Sra. Pastor si el PSM es vol presentar a les eleccions generals ho respecti i no faci interpretacions partidistes.

Aina Escandell Mora. Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris