algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
12°

El senador del PSM

Al Sr. Jordi Vidal Busquets:
Com a membre del Consell Polític d'Unió Mallorquina, tot i respectant molt la vostra opinió, vull manifestar una visió totalment diferent de la que heu manifestat a Diari de Balears.

He de dir-vos que el nostre partit mai no ha menyspreat que el PSM ocupi la vicepresidència del Govern de les Illes Balears, en absolut, sinó tot el contrari, n'estam ben satisfets.

Ara bé, el que sí és cert és que durant les negociacions per arribar al Pacte, en tot moment es va donar per suposat que el senador seria un nacionalista del PSM amb noms i llinatges, D. Sebastià Serra i Busquests, qui posaria la primera pedra de la representació nacionalista a Madrid. Va ser dins aquest marc que UM va acceptar la Presidència del Parlament i la Presidència del Consell de Mallorca, deixant en mans del PSM la possibilitat de transcendir, ja en aquells moments, més enllà dels límits de la Comunitat Autonòma. Ha de quedar ben clar que fou en el darrer moment, que el PSM, fos per les raons que fos, acordà amb els seus socis de govern, PSOE i EU-Els Verds, canviar el senador per una vicepresidència econòmica del govern. Així doncs, ara, el que UM no vol de cap manera és deixar perdre l'oportunitat que se'ns brinda a les pròximes eleccions generals de tenir un representant nacionalista a Madrid, i per nosaltres podeu estar segurs que no quedarà. Sàpiga, per altra banda, que Unió Mallorquina no cerca que ningú no s'aplegui unilateralment a les seves propsotes, sinó que des de la pluralitat i la flexibilitat, les Illes Balears puguin esser representades dígnament, i per damunt de partits concrets. Aquest és el nostre repte.

Delfí Joan Motos Moens, membre del Consell Polític d'Unió Mallorquina. Palma

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris