algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
10°

Manca de sensibilitat social

Arribarem a no saber què pensar de l'Ajuntament de Palma. Dimarts, en presentar els imposts municipals, l'equip de Joan Fageda en va ometre una dada: el de la construcció s'ha vist incrementat un 17%. Aquest tribut indirecte és pagat pels constructors, però a ningú no li escapa que repercutirà sobre les persones que han d'adquirir un habitatge. Ens trobam, per tant, amb una manera un tant estranya de demostrar la sensibilitat social del consistori davant un problema que afecta tothom, molt especialment els joves i els més necessitats.

El Govern balear ha anunciat que posarà en marxa una política decidida d'habitatge social, que es veurà complementada amb ajuts i desgravacions per als joves i les persones majors. L'Executiu potenciarà la creació de sòl urbà amb aquesta intenció, que pot quedar seriosament afectada amb la pujada de l'impost de la construcció.

El batle Joan Fageda hauria de ser conscient que la decisió que ha pres perjudicarà molta de gent humil per a la qual accedir a l'habitatge en propietat implica ja un esforç econòmic que només por assumir amb sacrificis. El batle Joan Fageda hauria de pensar que amb la seva actitud està posant dificultats a l'exerci d'un dret reconegut en la Constitució espanyola. El batle Joan Fegeda hauria de saber rectificar l'error abans que no sigui tard. Encara que, a la vista de les seves darreres actuacions, no tinguem gaire esperances que això passi.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris