algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Les teories de GESA

GESA diu que l'anàlisi de risc del Pla de contingències és un estudi teòric i no una predicció. És a dir, recorre a una perífrasi per dir que una anàlisi de riscs és una anàlisi de riscs. Més interessant seria que explicàs quina fiabilitat atorga a l'estudi i si l'impressionant desplegament que anuncia per al 31 de desembre respon a un perill teòric.

D'altra banda, del document i de l'explicació que ahir difongué la companyia es podria desprendre, en una interpretació teòrica, que hi ha un intent de desplaçar les responsabilitats cap a comportaments imprevisibles de la clientela. Són anàlisis teòriques com les de GESA les que poden provocar comportaments ben previsibles de la ciutadania.

Bartomeu Reus està obligat a respondre a moltes de preguntes sobre el Pla de contingències. Els consumidors no tenim per què pagar a través de la factura anàlisis de riscs, que després són considerats només «teòrics» per aquells que els han comanat. Creu o no creu Reus en l'anàlisi de riscs del Pla de contingències?

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris