nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:
14°

Catalunya PPlural?

El passat dimecres dia 6, els sotasignants vàrem decidir assistir, amb més curiositat que no pas entusiasme, al míting del Partido Popular a l'Estació de França de Barcelona. Després de passar el control de seguretat de l'entrada, ens vàrem situar darrere de la majoria dels assistents, amb la intenció d'escoltar el discurs dels dirigents conservadors. Com a estudiants de Ciències Polítiques de la Universitat Pompeu Fabra (una de les facultats de la qual se situa precisament a la mateixa Estació de França), crèiem interessant assistir a aquest acte, en què intervenia el president del Govern espayol.

Tot just entrar al recinte, farcit de Policia i seguretat privada, vàrem sentir-nos especialment controlats per part de diversos individus, malgrat que el nostre comportament era absolutament normal. Vàrem arribar a la conclusió que la seva presència era a causa que les nostres carpetes lluïen adhesius que revelaven la nostra condició d'independentistes, encara que no en fèiem gens d'ostentació.

En poca estona, i pel simple fet de sospitar que no érem afins a la tendència política de la resta dels assistents, un grup de membres de seguretat i de la Policía Nacional de paisà ens va «convidar» a sortir a fora del recinte, on ens van tornar a registrar i ens varen obligar a identificar-nos, com si el fet de ser independentista impliqués voler pertorbar-los l'acte. Després d'observar el greu error que havien comès (ara veuen «giraldillas» a tot arreu?), ens varen deixar tornar a entrar-hi; això sí, sense treure'ns els ulls de sobre en tota l'estona.

Considarem que aquesta actuació denota, una vegada més, els tics feixistes que imperen al PP i la repressió policíaca contra certes tendències polítiques. Així doncs, si voleu assistir a algun acte d'aquesta formació política, us aconsellem que oblideu la suposada pluralitat que tant prediquen. Nosaltres, per la nostra part, reconeixem l'error d'haver-hi anat i, per descomptat, no hi tornarem més.

Maria del Mar Saurina i Bonet, Mancor de la Vall; Miquel Gallardo i Esgleas. Blanes, la Selva; Marc Puigdomènech i Ramió, Banyoles, Pla de l'Estany

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris