algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
17°

L'STEI: el trist paper dels traïdors

Avesats com estam a la manipulació dels conceptes i de les més elementals nocions que en la pràctica haurien de conduir a una societat més justa i equilibrada, ja no ens sorprèn que els mateixos que s'autoproclamen «lluitadors», «defensors» dels drets col·lectius acabin representant, un patètic paper en el context, que paradoxalment, haurien de pretendre dignificar. El motiu de poder-se dir això del Sindicat de Treballador de les Illes ve determinat per les actuacions clientelistes i desprovistes de qualsevol pretensió d'analitzar els problemes laborals de molts de llicenciats que no han accedit a fer feina.

Amb la política de defensa dels interessos dels interins, l'STEI està fent la traveta a molts altres joves que volen accedir amb igualtat d'oportunitat a un lloc de feina que, donada la responsabilitat que suposa, ha d'estar preservat al màxim de qüestions aleatòries.

És molt lleig veure que els qui es disfrassen de progressistes siguin els més discriminadors. Per què no expliquen quines repercussions té la seva política sindical amb els no afiliats, amb els llicenciats de les llistes B o C de la borsa de treball de la Conselleria d'Educació?

Ara només els queda que es posin a lluitar per uns drets pels ensenyants de la privada quan el que cal és analitzar quin tipus d'escola s'està fent en molts d'aquests centres concertats que paguen els contribuents i en l'accés a un lloc de feina és en molt de casos una qüestió purament endogàmica. Però no és estrany que ho acceptin perquè de fet, l'STEI, no és més que això: un club d'amics.

Montserrat Alcaraz Vich. Campos

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris