algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:
14°

On puc trobar Suárez?

82146

Fa dues setmanes, amb més ingenuïtat que agudesa política, vaig deixar al telèfon d'un vell amic i col·lega el següent missatge: «vull parlar amb Adolfo Suárez i tu me podries donar la pista per trobar-lo. Sé que és a Mallorca...» Com podeu suposar, mai no he rebut resposta del meu col·lega i amic que, de política, en sap molt més que jo. La ingenuïtat, ja ho he dit, m'induïa a preguntar si el fundador del CDS estava o no d'acord amb l'afer de Mario Conde, qui, ben inesperadament, s'ha erigit en líder de l'arraconat i quasi desaparegut partit. No saber guardar silenci davant els morts és el símptoma més clar d'ineptitud política, que és el meu cas, naturalment...

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris