cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
23°

On puc trobar Suárez?

82146

Fa dues setmanes, amb més ingenuïtat que agudesa política, vaig deixar al telèfon d'un vell amic i col·lega el següent missatge: «vull parlar amb Adolfo Suárez i tu me podries donar la pista per trobar-lo. Sé que és a Mallorca...» Com podeu suposar, mai no he rebut resposta del meu col·lega i amic que, de política, en sap molt més que jo. La ingenuïtat, ja ho he dit, m'induïa a preguntar si el fundador del CDS estava o no d'acord amb l'afer de Mario Conde, qui, ben inesperadament, s'ha erigit en líder de l'arraconat i quasi desaparegut partit. No saber guardar silenci davant els morts és el símptoma més clar d'ineptitud política, que és el meu cas, naturalment...

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris