lluvia ligera
  • Màx: 15°
  • Mín:
11°

«S'ase li va dir an es porc orellut»

Sr. Director: Permeti'm replicar al Sr. Font, president del PP a Mallorca, pel seu escrit de dia 1 d'octubre. El Sr. Font critica el Pacte de Progrés i vol donar lliçons d'ètica, però es veu que no deu tenir molt clares quines són les coses a criticar i fa una mescladissa. Els tres punts que tracta, no tenen agafada: Primer critica que el president de la cambra, el Sr. Morales no hagi admès a tràmit una pregunta del seu partit al president del Govern, respecte a unes declaracions de la Sra. Munar. Jo no som polític i no conec exactament el funcionament dels organismes com el Parlament, però no crec que sigui el lloc adequat per discutir declaracions que fan els diferents líders polítics, que jo sàpiga el Sr. Antich acudeix en representació del Govern, no com a cap del PSOE.

En el segon cas no m'estendré per no perdre temps, només diré que no se pot criticar el procediment de lectura única, que a més no es va dur a terme, quan ells són els que assíduament l'han emprat.

En el tercer punt, en què qualifica d'escena patètica la retirada d'una llei per part del president, quan el seu partit no ha deixat de fer tot aquest tipus d'escenes precisament durant tota la legislatura on van tenir majoria absoluta. Que no es recorda de la destitució de tot el Govern del Sr. Soler? O del traspàs al grup mixt de la Sra. Vidal? O de la renúncia de diputat del Sr. Cañellas per no haver de votar les lleis com les DOT que impulsava el govern del seu propi partit? Per no dir el lamentable espectacle de la investidura de Jaume Matas com a president, a dues voltes, amb un diputat del seu partit votant en contra i l'altre abstenint-se.

Així que, per favor, no vulgui donar lliçons de normes democràtiques quan el seu partit és el que mai les ha respectades. A Mallorca tenim un refrany molt adient per aquesta situació: «S'ase li va dir an es porc orellut».

Vicenc Alemany Reus. Andratx

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris