nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
14°

La setmana dels polítics colcant amb autobús

Amb aquest escrit vull donar suport a tots els punts, fil per randa, i tot el que diu el senyor Ramon Cavaller en la seva carta titulada La setmana dels polítics colcant amb autobús sobre el transport públic de Palma, considerat el mes car de l'Estat i probablement d'Europa i que no és a nivell europeu en cap sentit, ni preparat per als grans, pares amb nadons, discapacitats físics... Els xofers tampoc no estan a nivell europeu ja que alguns no saben tractar amb el públic i desconeixen la llengua oficial de les Balears, així com l'anglès i l'alemany.

Ja no parlem del tractament que donen als turistes, que ni tan sols poden adquirir una targeta per a ells. Per quasi tot Europa hi és i serveix diversos dies per viatjar amb els autobusos municipals, trens, etc.

És vergonyós que l'actual Ajuntament de Palma (governat pel PP des de l'any 1991 amb una política ultraconservadora) afavoresqui el transport privat en lloc del públic. Tampoc han sabut solucionar el caos circulatori que pateix Palma any rere any (especialment durant l'estiu). No en parlem dels malanomenats plans Miralls i altres obres públiques: plaça dels Patins, plaça de Sant Francesc, sa Gerreria, passeig Mallorca, avinguda Jaume III, Camp d'en Serralta, Son Pizà, Son Cotoner, Son Gotleu i tants de llocs de Palma, que afavoreixen uns pocs i perjudiquen la majoria. El batle i el seu consistori haurien de fomentar el transport públic com alternativa al privat per solucionar els caos de circulació.

Sr. Batle i equip de govern, deixin de malgastar els doblers dels ciutadans en palmeres que tapen la visió de las murades, focs d'artifici que perjudiquen la catedral, regalar camps de futbol a empreses privades, un parc de les estacions mal acabat deixant morir els arbres, només amb l'objectiu d'inaugurar per a guanyar les eleccions de Palma de mala manera, etc, etc. Inverteixin els doblers dels ciutadans de Palma a millorar el transport públic i conjuntament amb el Govern balear creïn un nou servei públic de tramvies no contaminants que vagin a l'aeroport, la UIB, el centre de la ciutat, s'Arenal i Calvià. Per altra banda, també haurien de fomentar el transport públic entre diferents col·lectius, especialment entre els joves i els minusvàlids.

Salvador Oliver. Palma

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris