algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:
14°

Ella i sis periodistes

73252

Dels onze mil dies que duc al noble i arriscat ofici del periodisme diari, devers noranta els vaig passar com a cap de Premsa d'aquell sant home d'UCD, Jacint Ballesté, aleshores governador civil de Balears, com si diguéssim na Catalina Cirer en versió «transicional» i democràtica, a l'inici dels anys vuintanta. Ben aviat, com tothom sap, es va veure que jo no servia, ni serviré mai, per fer propaganda política i institucional, encara que tenc molt clar el meu vot i les meves simpaties ideològiques. Avui, quan m'informen del càrrec i de la responsabilitat que el batle Fageda ha conferit a na Carme Gordí, pens en les meravelles que podran fer, ella i sis més. Idò.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris