algo de nubes
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
10°

El «referèndum natural»

Palma ha tingut molt mala sort amb aquests dos darrers batles pel que fa a la imatge de la ciutat: l'anterior, el socialista Ramon Aguiló, la volgué canviar introduint la «pastanaga», un emblema de color butà en forma del tubèrcul amb el qual es pretenia substituir l'escut tradicional; i l'actual, el conservador Joan Fageda, ha estat incapaç de defensar el color negre i marfil dels taxis i, després de pasterejar durant mesos i mesos, ha pres una decisió absurda, covard i inesperada: els taxis seran, finalment, del color majoritari amb el qual siguin pintats els nous vehicles d'aquí als pròxims dos anys.

No hi ha ni una sola raó per canviar el color del servei públic, i les que fa servir el col·lectiu de la Pimem són d'allò més inconsistents. Només la jugada soterrada de crear una mancomunitat de taxis per a tota la badia de Palma "amb la conseqüent homologació dels vehicles" podria explicar aquesta caparrudesa del col·leciu de la Pimem, i qui sap si també la debilitat del batle de Palma.

Sia com sia, Joan Fageda i el seu equip tenien "i tenen encara" l'obligació de defensar la bona imatge de Palma en tots aquells indrets on s'ha aconseguida. El color dels taxis és patrimoni dels ciutadans, no pertany ni al col·lectiu de taxistes ni al batle de torn. Per això ens sembla impresentable que es pretengui canviar, i vergonyós que Joan Fageda assenteixi de la manera com ho ha fet, amb un «referèndum natural», que diu ell. N'hi ha per llogar-hi cadiretes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris