algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
17°

Al sr. Miquel Garro

Sr. Miquel Garro, president de la Federació de penyes del Mallorca. El passat 23 d'agost "després que el Mallorca perdés amb el Madrid" al programa de ràdio de Radio Mallorca-Cadena Ser, que fan tots els dilluns horabaixa devers les 19.10, va aparèixer aquesta persona. Com que es va inaugurar Son Moix, van demanar què els havia paregut, i els tertulians es queixaren dels problemes que hi ha. Devers les 19.20, començà a parlar el sr. Miquel Garro que també es queixà que per sortir de l'estadi va tardar 12 minuts. Però anem a la cosa que més em sorprengué, ja que com a conclusió digué: «que el R. Mallorca li feia un favor a l'Ajuntament de Palma amb l'estadi, ja que li ha donat 1.000 milions de pessetes». Crec que va errat i li ho explicaré: 1r. Aquest estadi fou construït per a la «magnífica» Universíada 99.
2n. Després, l'estadi s'ha mig regalat a una societat anònima com és el Mallorca, ja que ningú per ara no ha explicat els doblers que rep l'Ajuntament per part del Mallorca i per tant, no crec que li doni res.

3r. Aquests 1.000 milions dels quals parla el Sr. Garro són de la Reial Federació de Futbol per arreglar el vell estadi del Lluís Sitjar, però el Mallorca li va interessar més invertir-los a Son Moix. Per tant, el R. Mallorca no ha invertit ni un res de la seva butxaca. Esper que la pròxima vegada, sr. Garro, par-li amb coneixament de causa.

Lluc Martorell. Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris