nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

Tragèdia de Turquia

Després d'una setmana de la tragèdia ocorreguda a Turquia a causa de l'impressionant terratrèmol que ha assolat una part d'aquest país i que dia rere dia, veim el balanç tan enorme de víctimes, i després de sentir a les autoritats turques les crides d'ajuda als diferents estaments i organismes d'altres països, perquè enviassin material i personal per ajudar a rescatar les desenes de milers de víctimes atrapades entre els derrocs.

Diferents entitats (ajuntaments, comunitats, Creu Roja, etc.) han enviat grups de bombers i personal voluntari per ajudar en allò possible a rescatar el major nombre de supervivents i per atendre les víctimes.

El col·lectiu de Bombers de Mallorca vol expressar el nostre pesar i la nostra frustració per la manca d'iniciativa, tant des de la nostra prefectura com dels nostres dirigents polítics per no haver previst col·laborar en els treballs de recerca de víctimes.

Hem denunciat en multitud d'ocasions la deixadesa, improvisació, manca de mitjans i de personal que en casos com aqiuest es fa patent. I hem d'informar que aquest col·lectiu hauria fet el possible per suplir els eventuals companys que haguessin anat a Turquia que, a més d'ajudar en allò possible, haurien adquirit una experiència d'un incalculable valor de cara a possibles sinistres d'enderrocaments que poguessin ocórrer a Mallorca.

Telesforo Galián Costa. Representant per CCOO a Bombers de Mallorca. Palma.
Gabriel Ferrer Canals, representant per l'STIB. Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris