algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
18°

Els problemes de les famílies nombroses

A ca meva hem tingut sempre molta d'estima i un poc d'escassesa de doblers. Som vuit germans i això es nota (bastant). Per això, qual aquest estiu vaig haver de realitzar un viatge en avió a València i a l'agència de viatges (que no mencionaré però per a qui li interessi és Viatges Odos) em digueren que Air Europa no feia descomptes a les famílies nombroses em sorprengué (batua! vaig dir jo). Qui sosté i sostindrà la seguretat social d'avui i del demà? I a més, la llei obliga les companyies aèries a realitzar aquest descompte. L'anteriorment mencionada agència de viatges i totes, no són capaces d'aportar-hi una solució, se'n renten les mans i clamen que el descompte no apareix en el seu llistat de preus i en conseqüència es converteixen el còmplices. Així jo contava a tothom que conec el meu petit gran problema (ja que només m'ocorre a mi) fins que vaig trobar un bon amic i em va donar la solució; em va dir on és que m'havia de presentar amb el bitllet (ja usat), el DNI i el llibre de famílianombrosa a l'Oficina d'Informació al Consumidor, situada en el mercat de l'Olivar i emplenar el formulari de reclamació i als trenta dies et retornen els doblers que mai no s'havien d'haver quedat. I ara esper veure com acaba el meu enfrontament amb les agències de viatge i companyies aèries.

Josep Millet Gimeno. Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris