algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
13°

Manca un cronòmetre

A les instal·lacions del club hípic Son Gual es va celebrar el diumenge dia vuit d'agost el campionat de Balears de salt d'obstacles.
El campionat va ser molt disputat, especialment en la categoria d'alevins, en la qual els tres primers classificats ho feren amb els temps següents: 41'7, 41'8 i 42'4 segons respectivament.

El club no té a les seves instal·lacions un cronòmetre electrònic a la vista del públic, per la qual cosa l'atorgament del temps va ser escridassat per part del públic que no va estar d'acord amb la decisió i que jo, a més puc corroborar amb la gravació en vídeo de la prova, que donaria un daltabaix important a la classificació final.

Com és possible que un club del prestigi de Son Gual no disposi d'un cronòmetre electrònic a la vista del públic, amb la qual cosa s'evitaria aquesta ombra de sospita en l'actuació del jurat.

Pel bé de la competició hípica convidaria tots els clubs i la Federació Hípica Balear perquè reflexionin sobre el tema i disposassin el necessari per fer la competició més clara i transparent.

Bartomeu Cladera Vich. Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris