cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
19°

L'amollada d'ànneres és una salvatjada

He acabat de llegir que es legalitzarà la salvatjada de l'amollada d'ànneres a Can Picafort amb l'excusa que és una festa centenària. Això és la cosa més ridícula que he sentit en molt de temps. És a dir, que per la mateixa regla de tres, els romans haurien de ressuscitar les lluites de gladiadors, que, a més, són encara més antigues, per atracció dels turistes. Segur que, com que hi ha tant de sàdic amollat, la vista d'un gladiador traient amb un trident les butzes a un altre tendria molt més èxit. I a sobre el batle diu que «no vull passar a la història com el batle que suprimí aquesta festa». És a dir, que en lloc de pensar que podria ser un honor, per a ell, és una vergonya. Fa oi.

Jo crec que el temps ha de passar per progressar, no per tornar-nos més salvatges i cruels. No m'estranya que després vénguin els alemanys aquí a fer el gamberro i no ho facin en el seu país; saben que són en una terra salvatge i inculta.

Como deia Salvador Espriu: Oh, que cansat estic d'aquesta covarda, vella i tan salvatge terra i com m'agradaría allunyar-me'n nord enllà...

María Dolores de Burgos. Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris