algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
17°

Suport a les emissions de ràdio i TV en català

Després del triomf de les forces progressistes, les perspectives per avançar i millorar són reals. Ara és el moment d'optimitzar les relacions amb la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió: optmitzar-les tant en l'aspecte tècnic com en el de continguts. Perquè la presència de les Balears sigui major cal que hi hagi una aportació econòmica per part del Govern; crec que ha arribat l'hora de no fer més els paràsits i de contribuir amb els costos, és l'única manera de poder exigir.

La desconnexió que ara es fa a les 13.13 per a Tarragona, Lleida i Girona, que també es fes per a les Balears, des d'aquí; però que no es fessin desconnexions per exemple als telediaris de la nit, etc., perquè quan es va crear Voltor, va ser per veure TV3.

Respecte a les TV del País Valencià, cal seguir la mateixa línia que amb TV3, procurar la millora de la recepció del Canal 9, aconseguir la recepció de Ràdio 9, si hi ha corresponsals a les Balears fer-hi una aportació econòmica, etc.

Per ajudar les TV locals, cal crear un centre de doblage de pel·lícules i dels dibuixos animats. Patrocinar els programes culturals en la llengua de la Comunitat, etc.

Respecte a les ràdios, cal l'obligatorietat de posar un tant per cent de música de les Balears, catalana o valenciana, i d'emetre programes en la llengua pròpia de la Comunitat.

Xavier Domènec Ferrer. Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris